šŸ”ā€Rudens Pērle 2022ā€³ šŸŽ ā€“ izsludināta pieteikÅ”anās!

Å ogad jau piekto reizi LÅ ZAA plāno rÄ«kot Latvijas siltasiņu zirgu Ŕķirnes sporta tipa jaunzirgu skati “Rudens Pērle 2022”, kas norisināsies 24. septembrÄ«, sporta centrā “Kleisti”.

Skatē paredzētas divas jaunzirgu klases – 3 un 4 gadus veci zirgi, kuri tiks atlasÄ«ti no visiem pieteiktajiem dalÄ«bniekiem.

PieteikÅ”anās atvērta – https://forms.gle/KcRDD2dg1xM67ENGA

Pēc tiem tiks veikta dalÄ«bnieku priekÅ”atlase, ņemot vērā sabiedrÄ«bas ieteikumus pēc pagājuŔās skates. Visi pieteiktie zirgi tiks izvērtēti, speciāla komisija apbrauks klātienē apskatÄ«t potenciālos dalÄ«bniekus, lai kopā atlasÄ«tu 40 zirgusJautājumi, ieteikumi ā€“Ā ā˜ŽļøĀ 28388360Ā šŸ“„Ā [email protected]

DalÄ«ba tikai tÄ«rŔķirnes Latvijas siltasiņu Ŕķirnes zirgiem, kuri iegÅ«ti atbilstoÅ”i audzÄ“Å”anas programmai, no sertificētiem ērzeļiem.

Plānota tieŔraide, jo skatītāju dalība atkarīga no tajā brīdī valstī noteiktajiem ierobežojumiem saistībā ar COVID-19 izplatības samazināŔanu.

Gatavojiet savus zirgus, ieplānojiet Ŕo datumu jau laicīgi!

* Visiem dalībniekiem tiek kompensēti transporta izdevumi uz un no skates, pirms pasākuma veidots skates zirgu reklāmas katalogs.

Pasākums tiek organizēts, ievērojot valstÄ« noteiktos ierobežojumus un droŔības pasākumus saistÄ«bā ar Covid-19 izplatÄ«bu.

Nolikums RP 2022

Pasākums tiek organizēts valsts atbalsta pasākuma

ā€žAtbalsts dzÄ«vnieku darbspēju un Ä£enētiskās kvalitātes popularizÄ“Å”anaiā€ ietvaros.

Finansē Zemkopības ministrija.

Ā 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Sekot Mums