Šogad jau piekto reizi LŠZAA plāno rīkot Latvijas siltasiņu zirgu šķirnes sporta tipa jaunzirgu skati “Rudens Pērle 2022”, kas norisināsies 24. septembrī, sporta centrā “Kleisti”.

Skatē paredzētas divas jaunzirgu klases – 3 un 4 gadus veci zirgi, kuri tiks atlasīti no visiem pieteiktajiem dalībniekiem.

Pieteikšanās atvērta – https://forms.gle/KcRDD2dg1xM67ENGA

Pēc tiem tiks veikta dalībnieku priekšatlase, ņemot vērā sabiedrības ieteikumus pēc pagājušās skates. Visi pieteiktie zirgi tiks izvērtēti, speciāla komisija apbrauks klātienē apskatīt potenciālos dalībniekus, lai kopā atlasītu 40 zirgusJautājumi, ieteikumi – ☎️ 28388360 📥 [email protected]

Dalība tikai tīršķirnes Latvijas siltasiņu šķirnes zirgiem, kuri iegūti atbilstoši audzēšanas programmai, no sertificētiem ērzeļiem.

Plānota tiešraide, jo skatītāju dalība atkarīga no tajā brīdī valstī noteiktajiem ierobežojumiem saistībā ar COVID-19 izplatības samazināšanu.

Gatavojiet savus zirgus, ieplānojiet šo datumu jau laicīgi!

* Visiem dalībniekiem tiek kompensēti transporta izdevumi uz un no skates, pirms pasākuma veidots skates zirgu reklāmas katalogs.

Pasākums tiek organizēts, ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus un drošības pasākumus saistībā ar Covid-19 izplatību.

Nolikums RP 2022

Pasākums tiek organizēts valsts atbalsta pasākuma

„Atbalsts dzīvnieku darbspēju un ģenētiskās kvalitātes popularizēšanai” ietvaros.

Finansē Zemkopības ministrija.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Sekot Mums